Välkommen till årets bästa Ekoevenemang!
Darling Eco & EcoSthlm med partners bjuder på ekokunskap och mingel med fina erbjudanden!

Var: Butik EcoSthlm, Skrapan (Stockholm)
När: Lördag 4 mars melilan klockan 10-18

 Therese på EcoSthlm berättar om sin verksamhet, svarar på frågor om kemikalier i barns närhet och visar sina giftfria och klimatsmarta produkter i butiken.

 Cecilia på Tigerflicka of Sweden kommer från München och visar trygga gravid/baby/barn produkter. Hon berättar hur enkelt du sköter det lilla barnet med några få ekologiska produkter, och få naturliga ingredienser. Välj bort våtservetter och konventionella produkter med problematiska ämnen.

 Annamaja från KeepJar visar sitt fiffiga och giftfria koncept – att återanvända barnmatsburkar i glas som nappflaskor! Hon visar hur enkel produkten är att använda och berättar om fördelarna med kombinationen naturgummi och glas istället för plast.

 Ida på ByLelou berättar om hållbara, giftfria textilier samt vilka specifika ekologiska certifieringar ni ska titta efter när ni handlar kläder och textilier.

 Carina på ”Fusket på Ekohyllan” & Rekokollen granskar innehållsförteckningen på dina ekologiska/naturliga hygienprodukter – T A M E D!
Hur reko är de egentligen…?

 Jane på Poops reder ut tygblöjebegreppen, berättar om tygblöjor som alternativ till engångsblöjor och dess fördelar. Visar hur man enkelt applicerar olika varianter av tygblöjor.

 Jag, Agnes från Darling Eco svarar på frågor om varför det är viktigt att tänka till om kemikalier när man är gravid eller har bebis och små barn samt berättar om Darling Ecos koncept. Jag tar med mig våra giftfria Darling ekoboxar för mamma, bebis & barn samt ett urval av våra granskade och noga utvalda ekoprodukter för vuxna och barn. Kom gärna med önskemål!

Vi ramar in tillställningen med fina erbjudanden och rabatter! 💕🎉

De 30 första besökarna bjuds på en härlig ekogoodiebag med ekolyx 👏🏻🎉🍃💜 Det ni!

Varmt  V Ä L K O M N A!

Kontaktuppgifter

Darling Eco
Hägerstensvägen 173, 12653 Hägersten
Tel: 0708-950909
E-post: info@darlingeco.se
Org.nr: 740527-4981