Darling Eco´s filosofi är att göra Sveriges barn lite friskare och Sveriges föräldrar lite mer medvetna.

Du hälsar säkert på hos oss för att du blivit nyfiken på hälsosammare alternativ för dig som gravid eller för ditt barn. Eller överraska en vän. Det är vi glada för!

Vi gillar nämligen inte kemikalier i foster och barns kroppar. Vi gillar inte att ditt barn kan få munblåsor och irriterad slemhinna av tandkräm bara för att den ska löddra. Vi gillar heller inte att barnschampo kan framkalla allergier och torka ut ditt barns hud. Det är faktiskt inte okej att hudkräm du som gravid smörjer dig med varje morgon kan läcka farliga kemikalier till ditt barn i magen, och vi misstycker starkt till att barn redan i fosterstadiet utsätts för ämnen som kan störa deras utveckling och leda till bestående men längre fram i livet.

Så vi bestämde oss för att göra någonting åt det! Du som gravid eller småbarnsförälder ska enkelt kunna handla hälsosamma produkter istället för de konventionella. Då menar vi på riktigt hälsosamma – inte fuskekologiska/giftfria. Vägen till att fylla våra paket med ekologiska och giftfria produkter har gått via ett stort antal aktörer. Myndigheter, organisationer, politiker, forskare och experter har kontaktats för att få en så tydlig bild av respektive ämnesområde som möjligt. Researcharbetet har inneburit ett stort och tidskrävande engagemang under lång tid och vi har gjort allt i vår makt för att hitta de renaste och mest användarvänliga ekologiska och giftfria produkterna för dig. Vi har granskat produkterna noga, testat på oss och våra barn samt på testfamiljer, ställt de jobbiga frågorna, valt ut, valt bort och även tagit fram egna produkter då vi inte varit nöjda med de befintliga på marknaden.

Vårt gedigna arbete resulterade i 3 paketlösningar. Dessa fyllde vi med våra favoritprodukter för gravid, bebis och barn! SJÄLVKLART kan du handla alla produkter styckvis också om det passar dig bättre.

Darling Mamma – riktar sig till gravid och nybliven mamma.
Darling Bebis – riktar sig till nyfödd upp till 1 år.
Darling Barn – riktar sig till barn mellan 1 till 3 år.

Så allt är fixat och klart! Du kan enkelt komma igång med att använda hälsosamma produkter för bebisar, barn och de minsta i magen! Våra produkter är valda med respekt och kärlek till ekologiska och giftfria innehåll och material. Omsorg för natur och människan i tillverkningen är viktigt för oss.

Missa inte vår information om kemikalier i gravidas och barns närhet under rubriken ”Fakta”. Den fylls på hela tiden. Exempelvis kommer vi ge matnyttiga tips på hur du kan kemikaliebanta ditt hem rum för rum och välja bort skadliga produkter. Håll utkik!

Välkommen till Darling Eco!