Snart är det första advent och årets största högtid tar plats om exakt en månad. Det skrivs och pratas en hel del om ”ekologisk jul” vid den här tiden på året men oftast betyder det att julskinkan byts ut till eko och diskussionen om julgranen är igång. Får vi be er att ägna en tanke på det som ni önskar ge till varandra? Det som läggs under julgranen, oavsett om den är handgjord, återanvänd eller huggen i skogen.

Tänk vilken känsla att glädja någon med en lyxig julgåva – med uteslutande granskade rena och trygga produkter! Att vara den som sådde det där fröet julen 2016 som fick brorsan att få upp ögonen för den medvetna livsstilen. Att vara den som bidrog till att vännens familj blev medveten och kemikaliebantade sitt hem för hälsans skull. Att få det där samtalet från vännen att 3 åringens eksem försvunnit av den där salvan de fick i julklapp.

Hos oss har du alla förutsättningar för en lyckad julgåva. Butiken är fullproppad med reko julklappar till en underbar vän, mamma, sambo, dig själv, din gravida syster, 3 åringen eller till en nyanländ familjemedlem.

Självklart vill vi underlätta allt runtomkring för dig också. Vi bjuder på frakten hela november och ordnar med inslagning av dina varor om du vill. Sedan är det bara till att lägga paketen under granen!

Välkommen in!

Kontaktuppgifter

Darling Eco
Hägerstensvägen 173, 12653 Hägersten
Tel: 0708-950909
E-post: info@darlingeco.se
Org.nr: 740527-4981