Vi tar steget och…flyttar!

Ni har inte hört så mycket från oss den sista tiden. Men bakom kulisserna händer det saker!

Vi kickar igång 2020 med att satsa. Inte för att det är lätt, inte för att det blir mindre utgifter, inte för att det blir mindre jobb. För det blir det inte. Utan för vi tror att det kan bli riktigt bra!
Att ni där ute faktiskt uppskattar att vi har läst innehållsförteckningen på varor som utger sig vara skitfria och ekologiska. Valt bort de som inte håller måttet efter att ha gått till botten med varenda ingrediens.
Att ni klickar hem det ni behöver med tryggheten att researchen redan är gjord.

Vi vill tro att de flesta människor föredrar att köpa varor som faktiskt har schyst innehåll på riktigt. Som inte är fuskeko eller innehåller skadliga kemikalier för vuxna, barn och planeten.

Rädslan finns såklart där för att det inte går vägen, efter att ha sett flera fina ekoföretag stänga ner under tiden vi varit igång. Förstår dem. Det är tufft – jättetufft. Och det är nervöst. Men vi har valt att satsa – att slänga oss ut för stupet och kämpa för att Darling Ecos vingar tar vind och flyger högre och högre! Homeoffice är ett minne blott. Anställningen som kommunikatör är avslutad i december.
Vi flyttar in i lokaler i Årsta (Stockholm). Nu är det på riktigt! Nu kör vi! Drömmen om att leva på företaget är inget annat än S T A R K 🙌🏻 Häng med på resan! 💫 🚀 💚 .

#darlingeco #nylokal #giftfrittliv #milstolpe #nukörvi

Kontaktuppgifter

Darling Eco
Hägerstensvägen 173, 12653 Hägersten
Tel: 0708-950909
E-post: info@darlingeco.se
Org.nr: 740527-4981